1xbet beste bookmakers voor nederlanders

1xbet beste bookmakers voor nederlanders

Laten we dus de voorspellingen voor dit Formule 1-kampioenschap, 2016, in detail bekijken.
De favoriete coureurs om het 2016 kampioenschap te winnen

Op 7 races na het einde van de World Cup, waarbij de kansen van de verschillende bookmakers werden geanalyseerd en de scoresituatie werd bekeken, zijn de favoriete coureurs om het 2016 Formule 1-kampioenschap te winnen 2: Lewis Hamilton en Nico Rosberg. De kloof tussen de 2 is echt minimaal en belooft een strijd te worden tot de laatste race.

Wereldwinnaars

Beide Mercedes-coureurs hebben echt goede kansen om de titel te winnen beste bookmakers voor nederlanders zien het verschil van slechts twee punten, het lijkt echt moeilijk om je voor te stellen wie er zal winnen.

Hamilton is nu een veteraan. Voor hem zou dit zijn vierde wereldkampioenstitel zijn en de derde opeenvolgende. Onnodig te zeggen dat hij iets extra heeft om zichzelf te bevestigen als een van de beste chauffeurs ooit.

Aan de andere kant lijkt de 31-jarige Nico Rosberg niet te worden geïntimideerd door de ervaring van zijn teamgenoot en zal hij alles doen om de eerste titel van zijn carrière mee naar huis te nemen.

Zoals te zien is aan het huidige klassement en zoals blijkt uit de kansen, is de favoriet om dit 2016 Formule 1 Wereldkampioenschap te winnen altijd Lewis Hamilton. Het staat genoteerd om 1.30 in vergelijking met 3.50 van Rosberg. Er is nog steeds enige scepsis rond de eindoverwinning van de Duitser, maar gezien de laatste paar races raden we je aan om verder te gaan. Van de 1xbet-weddenschappen op Formule 1, waarbij de overwinning van Nico meer wordt vermeld, zou het meer winst opleveren en net zo goed als Hamilton’s ervaring als een extra wapen kan worden beschouwd, zou Rosberg’s wens om te winnen de sleutel tot het keerpunt kunnen zijn .

In de praktijk betekent dit dat, aangezien het aandeel van het Engels 1,30 is, als u € 10 punten verdient, u slechts € 13 verdient, hetzelfde bedrag voor Duits weddend, de verzameling € 35 is.

Waarom riskeer je het niet?

1xbet odds

De buitenstaanders: 1xbet weddenschappen met risico

Tot dusverre hebben we het gehad over slechts 2 mogelijke winnaars van het kampioenschap, gezien het klassement van de Formule 1, de kloof met de andere lijkt substantieel. Desondanks herinneren we ons dat elke gewonnen race 25 punten oplevert voor de coureur en dat er aan het eind nog steeds zeven races ontbreken met de GP van Abu Dhabi die dubbele punten oplevert, waardoor de plaatsing gedeeltelijk kan worden verstoord.

Dus gokken op een van deze stuurprogramma’s kan een risico zijn, maar hoe groter het risico, hoe hoger uw winst.

Op dit moment zijn hier de directe achtervolgers van de 2 favorieten en hun respectieve punten:

buitenstaanders

Op de vijfde plaats in de Formule 1-ranglijst vinden we de tweede Ferrari-coureur, Kimi Raikkonen. 114 punten zijn een aanzienlijke kloof en gezien het aantal races dat ontbreekt, lijkt de comeback onwaarschijnlijk. Juist om deze reden staat het genoteerd op 300,00.

De derde en vierde rijder op de lijst hebben een vergelijkbaar quotum. Vettel en Ricciardo worden beide gegeven om 250.00 uur. Met name de Ferrari-coureur heeft verschillende problemen ondervonden en heeft enkele problemen met de eenzitter moeten oplossen, zo erg zelfs dat de Ferrari’s voor meerdere opeenvolgende GP’s niet op het podium kwamen.

Wat moet je riskeren? Hoewel een kloof van 100 punten een goede kloof is, kan Vettel een aantal verrassingen geven. Na de laatste Grand Prix waarin de Ferrari-coureur op de derde plaats eindigde, toonde Marchionne ook tevredenheid over de vooruitgang ten opzichte van de start van het seizoen. De verbeteringen aan de auto kunnen daarom de Duitser helpen en als u een weddenschap riskeert, lijkt dit ons de juiste man voor u. Vettel heeft al 4 Wereldkampioenschappen gewonnen en zijn verlangen om te vechten kan hem naar een volgende belangrijke mijlpaal brengen.

buitenstaanders

We willen echter een speciale vermelding aan Fernando Alonso noemen. De Spanjaard maakt dit jaar geen kans om de titel te winnen ondanks een carrière van vele successen. Op dit moment is hij elfde in het klassement en heeft een verschil van 220 punten met Hamilton.

Operators zoals 1xbet staan ​​niet langer zelfs 1xbet toe om op hem te gokken en hebben hem van de odds gehaald. Degene met het hoogste aandeel is in feite Verstappen, gegeven op 500,00 en momenteel zesde in het klassement, achter Raikkonen.

Rate this post