Bet365 beste bettingselskaper

Manchester United har falt en plass til tredje i Deloitte-rike listen bak Real Madrid og Barcelona, ​​men kunne kreve No1-posisjonen neste år for første gang på mer enn et tiår, ifølge selskapet.

Uniteds omsetning på € 519,5m (£ 395,2m) for 2014-15 brøt en halv milliard euro Bet365 barriere for en andre påfølgende sesong. En rekord ni Premier League-klubber er plassert i topp 20, genererer € 3 milliarder mellom dem, med West Ham United en ny oppføring. Real er toppet for et 11. rette år, deres € 577m slo Barcelona € 560,8 m. Paris Saint-Germain er i fjerde på € 480.8m, den franske klubben leapfrogging Bayern München, som er femte på € 474m. Manchester City, Arsenal, Chelsea og Liverpool opptar de neste fire stedene.Newcastle United har klatret to plasser til 17, overtaket Internazionale i prosessen, til tross for Bet365 deres dårlige form. Premiere League-klubber samlet i fortjeneste for første gang på 15 år Les mer

Deloitte s Tim Bridge sa: “Fakta Manchester United forbli i topp tre av pengelagene demonstrerer den underliggende styrken til klubbens forretningsmodell.Returen til fotball i Champions League [denne sesongen], samt igangsetting av en rekke viktige kommersielle Bet365 partnerskap, vil bare styrke virksomheten i 2015-16.

“Med dette i tankene ville det ikke være overraskende å se United-topp neste års pengeligasjen for første gang på 12 år, med klubben å anslå inntekter på rundt £ 500m. ”

Dan Jones, som redigerte rapporten, sa: “For første gang har de tre beste klubben i Football Money League alle gått inn på € 500m. Real Madrid leverte igjen en sterk økonomisk utvikling, opptatt av vekst i kommersielle inntekter. Den planlagte Bet365 ombyggingen av Santiago Bernabéu vil bidra til å fortsette veksten i matchedaginntekt i de kommende årene. Facebook Twitter Pinterest Deloitte pengelisten 2014-15.Foto: Deloitte

“Barcelonas prestasjoner i sesongen 2014-15 har oversatt til økonomisk suksess. De europeiske mesterne har klatret til andreplass på bekostning av Manchester United, med Bet365 omsetningsvekst på alle områder av virksomheten – kampedag, kringkasting og kommersiell. “West Hams inngang til topp 20 er første gang klubben har omtalt det siden 2005-06.Deres inntekter på € 160,9m økte fra € 139,3m og ligger godt før neste sesongs flytning til olympiske stadion. Selv om kontinentets fem store ligaer – Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 – vokste, topp fem klubber vekstraten redusert. “Vi har sett en nedgang i veksten fra de fem beste klubber, med en inntektsvekst på bare 4% fra år til år, sammenlignet med 11% i forrige Bet365 utgave,” sa Jones. “Det kan være vanskelig for nye klubber å bryte inn i topp 10 på kort sikt, gitt inntektsgapet på 43,3 millioner euro mellom 10. og 11. plass.”

Av hvordan listen er samlet, sa Jones: “Det finnes en rekke beregninger, både økonomiske og ikke-finansielle, som kan brukes til å sammenligne klubber, inkludert deltagelse, verdensomspennende fanebase, kringkastingsmålgruppe og suksess på stedet.I pengelagene fokuserer vi på klubbernes evne til å generere inntekter fra kampdag (inkludert salg av billetter og bedriftssalg), kringkastingsrettigheter (inkludert distribusjoner fra deltakelse i innenlandske ligaer, Bet365 kopper og europeiske klubbkonkurranser) og kommersielle kilder (inkludert sponsing, merchandising, stadion turer og andre kommersielle operasjoner), og rangere dem på grunnlag.

For å komme inn i topp 20, fortsetter betydelige kringkastingsinntekter å være kritiske, særlig som genereres av deltakelse i Champions League. For de største klubber Bet365 spiller også belønningene for progression en viktig rolle.2014-15-finalistene – Barcelona og Juventus – så økningene i UEFA-utdelingene på henholdsvis 19,1 millioner og 39 millioner euro, mens fjorårets finalister – Real Madrid og Atlético Madrid – så nedgangen som følge av at de ikke matchet deres utnyttelser 2013-14. “

more info: oppstartsbonus for nye spillere

Rate this post