Bet365 mobilno klađenje

Bet365Lloyd je postigao odbijanje kaznenog udarca kako bi Sjedinjenim Državama u subotu donio 1-0 pobjedu nad Meksikom. Njezin je kazneni udarac zauzeo rukom Meksika u kaznenom prostoru protiv zamjene Karla Nieto je sudac Melissa Borjas iz Hondurasa. Pucao je u sredinu Bet365 mreže i blokirao vratar Cecilia Santiago.Lloyd je zatim pokopao skok, s Santiagoom još uvijek na terenu, za svoj 84. karijeri.

“Valjda ne možete sve učiniti sve vrijeme”, rekao je Lloyd. “Srećom, povratak je došao natrag k meni i nije bilo oklijevanja i samo je stavio u stražnji dio mreže.”

Lopta je pogodila Nieta nakon što je Alex Morgan zarobio američki križ. p>

“Morate živjeti s tim stvarima”, rekao je trener Meksika Leonardo Cuellar. Morgan je Bet365 rekao da nije vidjela prekršaj.

“Više sam gledao kako dobijem loptu iz moje prsa i uzimajući metak “, rekla je. “Bio sam pomalo zbunjen kad je nazvao PK.” Pobjednici polufinala – postavljeni za Houston 19. veljače – kvalificirat će se za Olimpijadu u Rio-ji. Amerikanci će završiti skupinu u ponedjeljak navečer protiv Puerto Rico pokušavajući osvojiti skupinu A.Druga utakmica ponedjeljka između Meksika i Kostarike odredit će drugu polufinalista skupine.Kostarika je osvojila otvaranje Bet365 subote u Toyotom, pobijedivši Portoriko 9-0. “To je No1 prioritet, da dobijem tri boda i završimo na vrhu skupine”, rekao je trener SAD Jill Ellis, “ali istodobno, znajući da smo u polufinalu, pazeći da smo pametni s određenim opterećenjima igrača.

Sjedinjene Države ostale su nepokolebljive u Concacaf kvalifikacijskoj igri na 15-0-1, nakon što je postigao 81 golova i dopuštajući četiri. Meksiko je gotovo zarezao rezultat u 87. minuti kada je Monica Ocampo s lijeve strane izvučena s lijeve strane od 18 metara, prebačena preko trapeze Hope Soloa, kako bi sačuvao svoj 93. karijera shutout.

Turnir je prva natjecateljska utakmica Amerikanaca od osvajanja Svjetskog kupa u ljeto prošle godine u Kanadi.Osvojili su tri ravna olimpijska naslova i Bet365 četiri od pet u ženskom nogometu. Ovaj popis u SAD-u ima samo 13 od 20 igrača koji su bili na timu Svjetskog kupa. Christie Rampone i Megan Rapinoe su ozlijeđeni, a Amy Rodriguez i Sydney Leroux trudni su i propustit će Olimpijske igre. Meksički tim igrao je petoricu branitelja preko stražnje linije za većinu utakmica kako bi se frustrirali Amerikanci.Lloyd je naznačeno u blizini poziv Sjedinjenih Država u subotu neće postati nacrt za ostale vrhunske momčadi diljem svijeta da slijede.

‘Timovi dolaze svirati u Njemačkoj, Francuskoj, Engleskoj,’ rekla je. „Oni ne pakirati u.

‘Mislim da je u jednom trenutku oni (Meksiko) imali Bet365 devet igrača iza lopte.’

Sjedinjene Države dva druga pol prilike štrajk post -. Christen Pritisnite u 52. minuti i Lindsey Horan u 76. minuti

Morgan je imao dva bodovanje šanse iz blizine koji je otišao iznad grede puta kroz drugu polovicu s lijeve stopala pucao u 67. minuta i Bet365 zaglavlje dvije minute kasnije.

Rate this post