Bet365 spelbolag bonuskoder

Australiens förhoppningar om att kvalificera sig till de olympiska spelen i Rio senare i år har slutat i hjärtat efter att de bara kunde samla en ojämn rutt mot Jordanien i Qatar.

Aurelio Vidmar sida behövde en seger för att gå vidare till knockout Bet365 etapperna i de asiatiska under-23-mästerskapen, som fördubblas som en olympisk kvalificerad tävling och nekades de mest dramatiska segrarna i den sista minuten när Jamie Maclarens löpliga ansträngning slog den jordiska målvakten Noureddin Ateyah men klippte över ribban. Sydney valdes för att vara värd Socceroos avgörande 2018 VM-kvalifierare Läs mer

Det visade sig vara den bästa Bet365 chansen att en match Australien styrde sig i stor utsträckning territoriellt men misslyckades med att skapa många tydliga målmöjligheter mot en välorganiserad Jordan-sida.

“Vi visste att vi förmodligen skulle kontrollera det mesta av spelet, vilket vi gjorde”, sa Vidmar. “Tyvärr kunde vi inte bryta dödläget.Jag kan inte fel spelarna, de Bet365 gav allt de kan. Vi hade ett bra spel, tyvärr kunde vi inte få resultatet. ”

En chock nederlag till UAE i deras öppnings match visade sig vara Olyroos ‘oönskade men en 2-0 seger över Vietnam hade lämnat ödet i egna händer med bara tre lag från Asien framåt för att spela i Brasilien. “Vi började förmodligen inte för bra med spelet mot UAE och det gjorde oss troligen,” Vidmar sa. “Jag trodde att vi var tillräckligt bra för att komma ut ur Bet365 gruppen.Tyvärr kan du inte få det ibland. ”

Den första halvan var en cageyaffär med ingen av sidens målvakt som verkligen testades, men tidigt under den andra perioden gjorde Olyroos custodian Aaron Lennox det bra att ta bort en Vidmar tog på Andrew Hoole och Terry Antonis för att försöka sparka attacken på jakt efter ett avgörande mål, men när hans sida skjutit fram blev de fångade på Breaken av ersättare Saleh Ibrahim som misslyckades med att avsluta. När tiden gick ut, tog de Olyroos skjutna Bet365 spelarna framåt och Brisbane Roar-anfallaren Maclaren nådde nästan härligheten i skaddtid när han lutade på en snygg flicka från Cameron Burgess bara för att se hans skott gräva baren.

Beslaget betyder att Olyroos inte har kvalificerat sig för en Bet365 olympisk spel sedan Peking 2008 under Graham Arnold.

more: Bet365 spelbolag bonuskoder

Rate this post