Bet365 sport fogadás online

Bet365 MagyarA brit 470 női párt úgynevezett rocksztárnak nevezte, nem csak egy tökéletes versenyre, hanem a tökéletes partnerségre is. Miután a legutóbbi futamon csütörtökön át a Guanabara-öbölben aranyat kereszteztek, Hannah Mills és Saskia Clark töröttek, és nem a kikötőbe, hanem a Bet365 tengerpartra indultak, ahol szeretteik a szakszervezeti zászlókkal vártak. A Tannoy-i kommentátorok nem tudták elhinni, hogy: “Fegyverzõdni fognak!” A tengerészek nem törõdtek azzal, hogy mindenki csatlakozott hozzájuk a vízben.A GB csapattársaik apja, Alain Sign és Dylan Fletcher-Scott, akik a férfiak 49. döntőjében kihagytak egy edzést, végül a hatodik helyen végződtek, átvették a hajót, miközben az új olimpiai bajnokok átölelték a családjukat. szellemes Bet365 fogadások az interneten önzés a rajongókkal.Giles Scott: A 2012-es londoni szívbetegség a Rio arany dicsőséghez vezetett. Olvass tovább

“Felhúztuk a tengerparton!” – mondta Clark később, vigyorogva szélesen. – Korábban nem mentünk a partra. Nem vagyunk elég sztársztárok. “Eddig. “Ez egy egyszer életen át tartó pillanat” – mondta Mills. A brit páros a döntőbe került 20 ponttal a legközelebbi versenytársaikkal, az új-zélandi párttal, ami azt jelentette, hogy csak hogy befejezze a versenyt, hogy aranyat.A tengerparton nézve, miközben az ötpontos pályán haladtak, úgy nézett ki, mintha űztek volna, élvezve a győzelmüket, és nem adtak majmoknak, hogy átsétáltak a nyolcadik sort a végső Bet365 versenyen. A valóság egészen más volt, ragaszkodtak ahhoz, hogy újra száraz földre kerüljenek.

“Nem volt elhanyagolható következtetés” – mondta Clark. “Elveszthettük volna az érmét, és annyira hülye lettünk volna. Most aranyérmével ülünk itt. Szándékunk volt ésszerű, és mindazokat az unalmas rutinokat, amelyeket az elmúlt 10 napban csináltunk, és koncentráltak. ”

Még mindig sok hiba történt, mondta Mills. “Ha törött volna, nem tudnánk befejezni a versenyt.Ha egy árboc felpattan vagy valami megtörik, amit nem tudunk megjavítani, és nem tudjuk befejezni a versenyt, akkor 22 pontot kaptunk volna, és a Kiwis, ha nyerték Bet365 volna a versenyt, akkor kettő lenne, és ez ez volt. ”

A legalacsonyabb pontokkal rendelkező csapat nyer. “Annyira paranoiás voltam. Nem hagytam abba a hajó ellenőrzését. A csónak minden apró darabja, amelyet vallásosan ellenőriztem. “Azt is akarták, hogy távol tartsák a többi érmekért versengő nemzeteket, magyarázta Mills. Végül a francia kettesek, a Camille Lecointre és a Hélène Defrance győztes bronz a második helyre érkeztek.

Különösen kielégítő arany volt Millsnek és Clarknak, aki második lett az új-zélandi Jo Aleh és Polly Powrie a londoni négy évvel ezelőtt.Ezúttal a Kiwi pár állt a második dobogóasztalon, amikor meghallgatta Isten Save The Queen-ot a Marina da Glória Bet365 partján. Facebook Twitter Pinterest A Hannah Mills és a Saskia Clark nyerik a GB csapata 21. aranyát A legtöbb vitorlázó eseményhez hasonlóan a 470 esemény nagyon unalmas nevet visel – a csónak hossza – és valószínűleg sokkal izgalmasabb hogy részt vegyen, mint nézni. De ugyanúgy, ahogyan egyesek a Tour de France-t elsősorban a várkastélyok és a szőlőültetvények megismerésére használják, így tökéletesen élvezheti az olimpiai vitorlázást, anélkül, hogy a dickybird megtörténne.

A regatt megáldották a legszebb festői háttér a Guanabara-öbölben.A több mint 100 kis szigeten, melyet a Sugarloaf-hegység és a felhőkarcolók vesznek körül, amelyek Brazíliába való új világi hatalomként jelölték, az egyetlen dolog a vízminőség. ”

Mindegyik tengerésznek azt tanácsolták, hogy tartsa a száját, ha egy 16 hónapos vizsgálat után az Associated Press megakadályozta, hogy a víz szennyezett nyers emberi szennyvízzel, amely veszélyes vírusokkal és baktériumokkal fertőzött. Azonban egy kicsit a Bet365 nyers szennyvíz nem akarta elhúzni a durva briteket. Végül is túlélték a résen egy korábbi edzőtáborban, ahol mindent elraboltak, a pénztárcáktól a nedves lycraig.

Megkérdezték, ha a regatta alatt sok vizet nyelt, a Mills , 28, azt mondta: “Ó igen. És még mindig itt vagyok.A helyiek mindig úszkálnak benne, szóval biztos vagyok benne, hogy mentális dolog. Ez a város, és reméljük, hogy Rio lakói sikerülnek rá. “A győztes arany a viszonylag rövid, de nagyon édes és sikeres partnerség végét jelenti; a 36 éves Clark 20 éves vitorlázási karrierje után felakasztja csónakcipőit. Már elfogadta az Andrew Simpson Vitorlás Alapítvány munkáját, amely az aranyérmes győztes Olympian emlékére emlékeztetett, aki egy 2013-ban vitorlás balesetben halt meg. Mills, 28, még nem dönti el, a csúcsot, vagy új partnert találtak. A győzelem a második Bet365 online sportfogadás csapatnak megadta a második GP-t, miután Giles Scott ugyanolyan domináns győzelme volt a Finnben, és a harmadik pedig Nick Dempsey után az ezüst után érdemes szörfözni.A férfiak 470-ben csütörtökön Chris Grube és Luke Patience ötödik lett. A női 49er FX Nagy-Britanniában Charlotte Dobson és Sophie Ainsworth nyolcadik voltak.

Rate this post