Magyar sportfogadas

A Bet365 olyan fogadási platform, amelynek székhelye Londonban van, az Egyesült Királyságban. Nyilvános, és szerepel a londoni tőzsdén. 17 ezer embert sportfogadás online foglalkoztat és tevékenységét elsősorban az Egyesült Királyságban, Ausztráliában és Nevadában végzi.

Ezt a társaságot Bet365 alapította 1934-ben. A Bet365-t az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága szabályozza, és a Gibraltári Kormány is engedéllyel rendelkezik, és a Gibraltári Szerencsejátékbiztos minden más ügyféllel szabályozza. A könyvesbolt honlapjának eléréséhez látogasson el a www.Bet365.com weboldalra.

Kategóriák és játékok

A cég több kategóriába sorolható: sportfogadások, mint a futball, tenisz, baseball, golf, vegák, élő kaszinó, játékok, virtuális játékok, kaparós sorsjegyek, bingó, póker és pénzügyi játékok. A sportfogadási kategóriában valós időben fogadhat több tudományágat, mint a lóverseny, a labdarúgás, a tenisz, a baseball, stb. A vállalat az utóbbi időben bemutatott egy “Makaó játék” újdonságot, amely egy ázsiai kaszinó játék. A klasszikusok, mint például a Pai Gow, a Macau Blackjack, a Roulette Makaó és a Macau Big kerék keleti hangulatot adnak a munkamenetekhez.

A Bet365 a fogadásokat a pénzügyi piacokon is biztosítja. A pénzügyi piacok ingadoznak naponta, és a Bet365 online sportfogadás lehetőséget ad arra, hogy pénzt készítsen azzal, hogy megjósolja, hogy a piacok a helyükön maradnak-e vagy a választott fogadási időszak végére esnek-e. Ez a könyvesbolt lehetőséget kínál arra, hogy fogadjon a globális pénzügyi piacon zajló eseményekre.
A legelterjedtebb tétek ebben a kategóriában a Wall Streeten végrehajtott tranzakciók, az arany áraira vonatkozó fogadások és a különböző devizák lebonyolításának fogadása.
A Bet365 számos üdvözlő bónuszt és promóciót kínál a weboldalhoz csatlakozó új belépők számára.

Fizetési módok

A Bet365 honlapja modern és jól felszerelt, több nyelven is elérhető, mint például francia, portugál, olasz, spanyol, lengyel, svéd, kínai stb., És támogatja a különféle pénznemeket és fizetési módokat, például banki átutalást és ewallet eszközöket mint a Paypal, a Skrill vagy a Neteller. A webhelyet 18+ éves korosztály üzemeltetheti. Ahhoz, hogy taggá váljon, csak regisztrálnia kell, fiókot kell létrehoznia, és fel kell töltenie a részt az Ön személyes adataival. A weboldal egyszerű felületet és könnyen használható.

Vevőszolgálat

A Bet365 professzionális támogatást nyújt ügyfeleinek. Bármely ügyfél segítséget tud nyújtani élő csevegéssel, e-mailben vagy telefonon. Az ügyfélszolgálati támogatás a hét folyamán működik. A gyakran feltett kérdések (GYIK) is megtekinthetők, ha kétségei vannak egy adott témával kapcsolatban.

Partnerprogramok

A Bet365 egy affiliate programban is részt vesz. Az online affiliate program lehetővé teszi a leányvállalatok számára, hogy olyan bevált jutalékokat keressenek, amelyek kéz a kézben járnak más programokkal, például sportfogadásokkal, bingóval, kaszinókkal stb. Ezek a programok nagyon kedvezőek a saját oldalukon, különösen az online szerencsejátékokban. A Bet365 rendszeresen érdekes promóciókat és bónuszokat ajánl fel ügyfeleinek minden időszakban.

Az ügyfelek biztonsága először!

A webhelynek van egy kis sarka az oldalán, amely az online szerencsejátékok terén játszott játékosok védelmére szentelt. Ebben az oszlopban tanácsot találunk az egyensúly fenntartása és az online szerencsejáték-függőség kialakulásának elkerülése érdekében. Ez azt bizonyítja, hogy a Bet365 gondoskodik ügyfeleiről és úgy dönt, hogy a fogadások biztonságos, felelős játékkörnyezetben zajlanak.

Rate this post