Unibet internetes sportfogadás

Így történt az átadás, meglepő módon, mivel a Benteke Liverpool második legnagyobb aláírása és a legdrágább játékos a klubban. Még akkor is, amikor Brendan Rodgers megvásárolta őt, némi zavart okozott a szerepében, amit egy gyors, átmenő oldalon játszhatott, és mivel Jürgen Klopp átvette, úgy tűnik, hogy még több. Daniel Sturridge szinte állandó hiánya arra Unibet bátorította Kloppot, hogy használja a Benteke-t érdemes mérkőzéseken, és a gyanú, hogy a csatárnak még mindig szüksége van arra, hogy meggyőzze az új vezetőt, hogy hasznára váljon, a legfrissebb sajtótájékoztatón és a Klopp biztosítékából még mindig van egy jövője Anfielden.

Akkor így kezdődött a jövő.Benteke magántulajdonban érezte magát, hogy nem rejtőzött semmi olyasmit, ami ismeretlen alakban játszott a League Two ellenfeleivel szemben – általában a próba mérkőzés a többmillió font Unibet átutalás előtt jön – de a kezdet kezdetén Benteke neve meleg tapsot hozott a hazai tömegből amikor bejelentették a kick-off előtt.

Valószínűleg azért, mert az egyik nagyon kevés támogató elismerte, bár tisztességes, valószínűleg kitüntetést jelent a Liverpool-rajongók körében, klub ifjúsági termékeit. Facebook Twitter Pinterest Jürgen Klopp üdvözli a Liverpool fiatal játékosait, miután legyőzték Exeter Cityt.

Miután a játék elindult, Benteke első jelentős szerepe volt a João Carlos Teixeira keresztre,Abban az alkalomban a kapus elhárította a labdát, de néhány perccel később Unibet visszatért, és ezúttal egy gyilkos passzal, ahelyett, hogy elszállt volna. A Liverpool megnyitó célja sokat köszönhet a Brad Smith-nek, de a visszavágó labda nélkül a gólszegénynek köszönhetően az alacsony kereszt Joe Allen nem lett volna annyira egyszerű.

Benteke megduplázhatta volna a vezetést félig az első félidőn keresztül egy másik Teixeira-kereszttől, ezúttal pontosan ki tudta szerezni, bár a hatornás vonalon virtuális szabad fejléccel a kaput és a labdát felemelte.Amikor a következő lövése eltorzította a Unibet küzdelmet, a kísérlet az Exeter rajongóitól derűs vakációkat vetett fel, és úgy tűnt, hogy Benteke túl keményen próbálkozik, de legalább próbálkozott, és egy sarok után egy távoli fejlécet tett a hálóba. Jürgen Klopp: Christian Benteke hosszú távú jövője a Liverpool-ban Bővebben

Az Anfield Road végén megpróbált ellenállhatatlan trükkel próbálkozott, hogy “mi a pénz pazarlása”, és amikor Benteke megpróbálta másként bizonyítani a Liverpool utolsó félidei támadását, amikor az alacsony lövés a célponton volt, de túl könnyen Unibet blokkolódott.

Míg az Exeter rajongói döntése keménynek bizonyult, mivel a második fél egy kényelmetlen igazságon indult kiderül. Benteke nem igazán illik a Liverpool második húrjához.Valószínűleg azt hitték, hogy egy csomó hivalkodó fiatal örülne egy drága csatárnak a közepén, de vajon megtalálják-e őt? Ritkán. Benteke erejével játszottak? Alig. Folyamatosan elérhetővé tette magát, de csak ritkán kapta meg a labdát, a belga pedig olyan periférikus volt ebben a kupában, mint a Liverpool első Unibet csapatában. Amikor Jordon Ibe felállította Sheyi Ojo-t a második célért végzett gyönyörű befejezése után, nem vette észre, hogy Benteke közvetlenül mellette áll.

Furcsa, ugye? Arsène Wenger szerint az angol játék szenved a régimódi középpályás, a fizikai jelenlévők ellen, akik jó a levegőben. Az Aston Villa minden bizonnyal Benteke céljai nélkül szenved, még akkor is, ha az asztal rossz oldalán küszködő oldalt játszik, elég hatékonynak bizonyult ahhoz, hogy észrevegye.Mégis Liverpoolnak van egy ilyen játékosa, és nem találnak Unibet módot arra, hogy használják. Nem csak egy menedzser megítélése van, hanem kettő. És nem is Benteke az egyetlen centrum-előrelépés, hogy ez történjen vele a közelmúltban. Andy Carroll még többet költ. Benteke nem hasonlít Carrollra mint játékos, bár helyzetét gyorsan megegyezik.

Melyik, tarthatatlan. Elég jó labdarúgó, hogy legyen jövője; függetlenül attól, hogy az Anfield minden nap kevésbé világos. Lehet, hogy a történelem ismétlődik? Lady Bracknell Unibet parafrázázására, egy csillagászati ​​szempontból drága középtávú előrejelzés helytelenítése balesetnek tekinthető. Két hang óvatlan.

read more: internetes sportfogadás

Rate this post